Kære gæst på Solbakken

Vi har i det nedenstående udarbejdet en række praktiske informationer om dit ophold på Solbakken Camping. Har du yderligere afklarende spørgsmål eller tvivl, ring da venligst eller send os en e-mail.

Nøgenhed

I Naturistforeningen Sjælland, der ejer og driver Solbakken Camping nyder vi livet uden tøj, såfremt temperaturerne og vejret generelt spiller med. Vores medlemmer og fastliggere samt Solbyens beboere har valgt at slå sig ned her for, sammen med ligesindede, at dyrke nøgenheden i trygge og afslappede rammer.

Autocampere

Af hensyn til blandt andet børnene på pladsen, har vi en politik om, at pladsen skal være så trafikfri som muligt. Da autocampere til tider har behov for at forlade pladsen, har vi specielle standpladser til autocampere i nærheden af bommen/udgangen, hvor ud- og indkørsel vil være til mindst mulig gene for øvrige campister.

Man må gerne stille sin autocamper andre steder på pladsen, dog under forudsætning af, at man ikke kører ud og ind gennem bommen i den tid, man besøger os.

Vi har ikke tømningsfaciliteter for autocampere, der har monteret fast spildevandstank.

Ankomst og afrejse

Ankomst kan ske mellem kl.14.00 og 20.00.

Afrejse skal ske inden kl. 12.00 med mindre andet er aftalt med lejrchefen.

Der er middagspause mellem kl. 12.00 og 14.00, og det er ikke muligt at checke ind eller ud i dette tidsrum.

Campister eller autocampere må ikke på egen hånd køre ind og placere sig på pladsen. Kontakt altid lejrchefen.

Badebroen

Naturistforeningen Sjælland opsætter hvert forår vores badebro, således at vi har adgang til dybere vand. Du benytter badebroen (og svømmer fra den) på egen risiko. Vi har ingen livredder på stranden. Brugen af badebroen er altid uden tøj og sko.

Betaling for ophold

Man kan betale for sit ophold kontant, med MobilePay eller betalingskort.

I Solbiksen (vores kiosk) kan der kun betales kontant eller med MobilePay.

Biler på pladsen

Det er ikke muligt at parkere sin bil ved siden af sit telt eller campingvogn. Alle biler skal parkeres på parkeringspladsen.

Hunde

Hunde er velkomne, men skal holdes i snor på pladsen. Man bedes lufte sin hund udenfor pladsen. Der er hundeposer til fri afbenyttelse ved indgangen samt på affaldsspanden på ‘hundestien’. Hunde har adgang til stranden via ‘hundestien’. Læs mere om hunderegler i linket ovenfor.

Nøgenhed

Vi forventer, at vores gæster vælger at campere på Solbakken Camping af præcis samme grund som os. Nøgenhed betyder INGEN tøj, ej heller underbukser, trusser eller badetøj. Dette gælder for både voksne og børn. Hvis det er koldt, eller det regner, har man selvfølgelig tøj på, ligesom der også kan være andre årsager til at have tøj på.

Rabatter

Medlemmer af Naturistforeningen Sjælland samt Danske Naturister (se mere på www.naturister.dk) opnår rabat på dagsbesøg og overnatninger, jf. prislisten. Husk at medbringe dit DN-medlemskort – ingen kort, ingen rabat! Vi er ikke medlem af DNU/INF, og yder således ikke rabat af nogen art for DNU/INF medlemmer.

I Uge 30 holder vi hvert år Familiefestival. Det er en uge med rigtig mange aktiviteter for børn i alle aldre og for voksne. Det er en uge, hvor der må påregnes en del støj, også om aftenen og nogle gange til ud på natten. Ved hytteleje og campingpladsleje opkræver vi et ikke-refunderbart depositum i uge 30, svarende til hyttens/pladsens pris i det antal dage, den ønskes lejet.